Buborék bemutató kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Buborékbemutató

gabitiral.hu logo

Buborék álom: öröm, boldogság, minden rendezvényen. A buborékok ezrei garantálják az önfeledt mosolyt!

Ez a fantasztikusan látványos buborékshow gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt maradandó élményt nyújt. Szívmelengető látvány, amikor az apróságok önfeledten szórakoznak a mesés buborékok által köréjük varázsolt tündérországban. Csodálatos kikapcsolódás ez az egész család részére. Nincs is annál szebb látvány, mint amikor a színes buborékrengeteget keringteti a friss üde szellő! A napfényben színjátszós buborékok a szemünk előtt öltenek formát, és mindenki saját fantáziavilága szerint keltheti azokat életre. A Gabitriál óriás buborékjai az Ön rendezvényének díszei.

A kézi buborékkészítés rejtelmeibe bevezetett résztvevő mosolya garantált, és amint egyvalaki kipróbálja, utána a többiek már egymásnak adják a buborékkészítő pálcákat. Speciális, általunk kifejlesztett buborékágyúk segítségével, elképesztő mennyiségű buborékok apró színes felhőivel tudjuk elárasztani a rendezvényhelyszínt. A rendezvényen szívesen megmutatjuk a buborékkészítés fortélyát az érdeklődőknek, így mindenki könnyedén „buborékkészítő mesterré” válhat, s a tanultakat otthon is hasznosíthatja.

Magával ragadó élményprogram kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Falunap, fesztivál, városnap, gyermeknap különleges és népszerű programeleme! Minőségi program a lehető legjobb áron bármilyen rendezvényre! A bemutató alatt garantáltan nem marad senki mosoly nélkül! Szabadtérre ajánlott produkció.
Buborék bemutató

Rendezvény programjaink árai Mennyibe kerül ez a rendezvény nekem?
  • Helyigény: 10 méter sugarú kör a rendezvény tér oldalsó részein bárhol
  • Kültéri program
  • Hangosítás: nem igényel
  • Áram igény: 220v, 0.5 amper, 20 méter hosszabbítóval szállítjuk
  • Építési ideje: 30 perc
  • Bontás idő: 30 perc

Árak

Infó

kerékpáros

Referenciánk

miles driven svg
1211

óra kerákpáros bemutató

bubble svg
563

óra buborék bemutató

club members svg
811

óra aktív pihenőpark rendezvény

Profi rendezvény csapatunk oszlopos tagjai:


Nagy Gábor
Nagy Gábor

A csapat vezetője!

Tóth Péter
Tóth Péter

Triálshow bemutató

Harangi Dóra
Harangi Dóra

Buborékshow

Fekete Viktor
Fekete Viktor

Trial rider


Mik azok a rendezvény programok amik érdekelnének? Az árajánlatkérés elküldése után legkésőbb 24 órával személyre szabottan elküldjük az árainkat!