Buborék bemutató kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Buborékbemutató

gabitiral.hu logo

Buborék álom: öröm, boldogság, minden rendezvényen. A buborékok ezrei garantálják az önfeledt mosolyt!

Ez a fantasztikusan látványos buborékshow gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt maradandó élményt nyújt. Szívmelengető látvány, amikor az apróságok önfeledten szórakoznak a mesés buborékok által köréjük varázsolt tündérországban. Csodálatos kikapcsolódás ez az egész család részére. Nincs is annál szebb látvány, mint amikor a színes buborékrengeteget keringteti a friss üde szellő! A napfényben színjátszós buborékok a szemünk előtt öltenek formát, és mindenki saját fantáziavilága szerint keltheti azokat életre. A Gabitriál óriás buborékjai az Ön rendezvényének díszei.

A kézi buborékkészítés rejtelmeibe bevezetett résztvevő mosolya garantált, és amint egyvalaki kipróbálja, utána a többiek már egymásnak adják a buborékkészítő pálcákat. Speciális, általunk kifejlesztett buborékágyúk segítségével, elképesztő mennyiségű buborékok apró színes felhőivel tudjuk elárasztani a rendezvényhelyszínt. A rendezvényen szívesen megmutatjuk a buborékkészítés fortélyát az érdeklődőknek, így mindenki könnyedén „buborékkészítő mesterré” válhat, s a tanultakat otthon is hasznosíthatja.

Magával ragadó élményprogram kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Falunap, fesztivál, városnap, gyermeknap különleges és népszerű programeleme! Minőségi program a lehető legjobb áron bármilyen rendezvényre! A bemutató alatt garantáltan nem marad senki mosoly nélkül! Szabadtérre ajánlott produkció.
Buborék bemutató

Rendezvény programjaink árai Mennyibe kerül ez a rendezvény nekem?
  • Helyigény: 10 méter sugarú kör a rendezvény tér oldalsó részein bárhol
  • Kültéri program
  • Hangosítás: nem igényel
  • Áram igény: 220v, 0.5 amper, 20 méter hosszabbítóval szállítjuk
  • Építési ideje: 30 perc
  • Bontás idő: 30 perc

Mik azok a rendezvény programok amik érdekelnének? Az árajánlatkérés elküldése után legkésőbb 24 órával személyre szabottan elküldjük az árainkat!