Ügyességi verseny gyerekeknek

gabitiral.hu logo
Ki ne tesztelné le kerékpáros tehetségét ügyességi pályánkon? Mindig hatalmas a versenyszellem a gyerekek között ennek kiélésére mi lenne jobb lehetőség mint egy ilyen mérkőzés? Az egyenlő és biztonságos játékfeltételek érdekében saját biciklit és védő felszerelést biztosítunk a lelkes kipróbálóknak. A legügyesebb bizony nem maradhat jutalom nélkül, a leggyorsabb fiút és lányt minden alkalommal díjazzuk, hiszen ez a minimum ha már ilyen ügyesen végig mentek ügyességi pályánkon. Gyakran még a szülőknek is meglepetést okoz milyen ügyesen bringázik gyermekük, miközben koncentrációs készségük is fejlődik. Közben pedig mindig egy felnőtt felügyelő kíséri őket ha esetleg valami problémába ütköznének, de mindenki nagyon ügyesen szokta venni az akadályokat ezt garantálom.

Két vállalkozó szellemű jelentkező között, mért idő alapján zajlik a verseny. A bójákból, libikókákból és vizespohár állványokból, valamint egyéb akadályokból furfangosan összeállított pályán, 5 évtől 105 éves korig mindenki kipróbálhatja saját magát. A program a rendezvények jellegétől független mindenhol megállja a helyét legyen az gyermek napi mulatság, falu nap vagy városnapi összejövetel esetleg céges csapatépítő party. Minőségi program kicsiknek és nagyoknak bárhol bármikor .
Ügyességi verseny gyerekeknek

A gyermek kerékpár verseny egy olyan akadályverseny,ami lehet egy ügyességi csapatjáték felnőtteknek és lehet ügyességi feladatok gyermekeknek is ami beltéri programként is megállja a helyét.

Árak

Infó

kerékpáros

Referenciánk

miles driven svg
502

óra kerákpáros bemutató

bubble svg
355

óra buborék bemutató

club members svg
615

óra aktív pihenőpark rendezvény

Profi rendezvény csapatunk oszlopos tagjai:


Nagy Gábor
Nagy Gábor

A csapat vezetője!

Tóth Péter
Tóth Péter

Triálshow bemutató

Harangi Dóra
Harangi Dóra

Buborékshow

Fekete Viktor
Fekete Viktor

Trial rider

Kérdésed van? Tedd fel!
Ugrás az oldal tetjére