Ügyességi verseny gyerekeknek. A legjobb családi program a gyerekeiddel!

Ügyességi verseny gyerekeknek

gabitiral.hu logo
Ki ne szeretné letesztelni kerékpáros tehetségét ügyességi pályánkon! Mivel mindig hatalmas a versenyszellem a gyerekek között, mi lehetne jobb lehetőség ennek kiélésére, mint egy ilyen mérkőzés? Az egyenlő és biztonságos játékfeltételek érdekében saját biciklit és védőfelszerelést biztosítunk a lelkes kipróbálóknak. A legügyesebb pedig nem maradhat jutalom nélkül! A leggyorsabb fiút és lányt minden alkalommal díjazzuk, hiszen ez a minimum, ha már ilyen ügyesen végigmentek ügyességi pályánkon. Gyakran még a szülőknek is meglepetést okoz, hogy milyen ügyesen bringázik csemetéjük, miközben koncentrációs készsége is fejlődik.

A bójákból, libikókákból és vizespohár állványokból, valamint egyéb akadályokból összeállított pályán, 5 évtől 105 éves korig mindenki kipróbálhatja saját magát. A program a rendezvények jellegétől függetlenül mindenhol megállja a helyét, legyen az gyermeknapi mulatság, falunap vagy városnapi összejövetel, esetleg céges csapatépítő party. Minőségi program kicsiknek és nagyoknak bárhol, bármikor .

A kerékpárverseny egy olyan akadályverseny, ami egyaránt lehet egy ügyességi csapatjáték felnőtteknek, vagy egy ügyességi feladat gyermekeknek, s amely beltéri programként is megállja a helyét.

  • Helyigény: 5x50 méter
  • Beltérben: igen, kültéren: igen
  • Hangosítás: nem igényel
  • Áram igény: nem szükséges
  • Előkészületi idő: 30 perc
  • Bontás idő: 30 perc
Ügyességi verseny gyerekeknek

Rendezvény programjaink árai Mennyibe kerül ez a rendezvény nekem?

Árak

Infó

kerékpáros

Referenciánk

miles driven svg
1211

óra kerákpáros bemutató

bubble svg
563

óra buborék bemutató

club members svg
811

óra aktív pihenőpark rendezvény

Profi rendezvény csapatunk oszlopos tagjai:


Nagy Gábor
Nagy Gábor

A csapat vezetője!

Tóth Péter
Tóth Péter

Triálshow bemutató

Harangi Dóra
Harangi Dóra

Buborékshow

Fekete Viktor
Fekete Viktor

Trial rider

Mik azok a rendezvény programok amik érdekelnének? Az árajánlatkérés elküldése után legkésőbb 24 órával személyre szabottan elküldjük az árainkat!