Ügyességi verseny gyerekeknek. A legjobb családi program a gyerekeiddel!

Ügyességi verseny gyerekeknek

gabitiral.hu logo
Ki ne szeretné letesztelni kerékpáros tehetségét ügyességi pályánkon! Mivel mindig hatalmas a versenyszellem a gyerekek között, mi lehetne jobb lehetőség ennek kiélésére, mint egy ilyen mérkőzés? Az egyenlő és biztonságos játékfeltételek érdekében saját biciklit és védőfelszerelést biztosítunk a lelkes kipróbálóknak. A legügyesebb pedig nem maradhat jutalom nélkül! A leggyorsabb fiút és lányt minden alkalommal díjazzuk, hiszen ez a minimum, ha már ilyen ügyesen végigmentek ügyességi pályánkon. Gyakran még a szülőknek is meglepetést okoz, hogy milyen ügyesen bringázik csemetéjük, miközben koncentrációs készsége is fejlődik.

A bójákból, libikókákból és vizespohár állványokból, valamint egyéb akadályokból összeállított pályán, 5 évtől 105 éves korig mindenki kipróbálhatja saját magát. A program a rendezvények jellegétől függetlenül mindenhol megállja a helyét, legyen az gyermeknapi mulatság, falunap vagy városnapi összejövetel, esetleg céges csapatépítő party. Minőségi program kicsiknek és nagyoknak bárhol, bármikor .

A kerékpárverseny egy olyan akadályverseny, ami egyaránt lehet egy ügyességi csapatjáték felnőtteknek, vagy egy ügyességi feladat gyermekeknek, s amely beltéri programként is megállja a helyét.

  • Helyigény: 5x50 méter
  • Beltérben: igen, kültéren: igen
  • Hangosítás: nem igényel
  • Áram igény: nem szükséges
  • Előkészületi idő: 30 perc
  • Bontás idő: 30 perc
Ügyességi verseny gyerekeknek

Rendezvény programjaink árai Mennyibe kerül ez a rendezvény nekem?

Mik azok a rendezvény programok amik érdekelnének? Az árajánlatkérés elküldése után legkésőbb 24 órával személyre szabottan elküldjük az árainkat!