Segway

gabitiral.hu logo

A Segway a modern kor tudománya egy gördeszkába építve avagy gurulás két keréken!

Egy önegyensúlyozó, kétkerekű készülék, melynek segítségével igazán könnyedén gurulhatunk a földön. Hatalmas élmény ez a sajátos mozgásforma! Talán egyesek számára elképzelhetetlen, vagy esetleg még nem is hallott róla. De ez bizony a gyerekek egyik nagy kedvence, és villámgyorsan ráéreznek az ízére. Bizonyára az újszerűségében rejlik a népszerűsége, talán ez fogja meg először a fiatalokat, az azonban biztos, hogy még az idősebb korosztály is érdeklődve próbálja ki.

A biztonság érdekében bukósisakot adunk, és segítőkész hosztesz lányok kísérik végig a pályán az érdeklődőket a testi épségük érdekében. De higgyék el, nem sokáig lesz szükség a lányok támaszára, mivel maximum 3 perc alatt stabilan tud vele bárki közlekedni, és ráérez a technikájára. Esetleg a Segwayek átveszik az elektromos biciklik, rollerek helyét? Gyere el a rendezvényünkre, próbáld ki te is, és ígérem, nem fogsz csalódni!

Ki ne próbálná ki ezt a kétkerekű guruló szerkezetet?

Könnyedén ráhangolódsz, és pár perc alatt megszereted. Minden korosztály számára kiváló, szórakoztató mulatság! Az irányítása gyerekjáték, pár perc alatt elsajátítható!
Segway

Árak

Infó

kerékpáros

Referenciánk

miles driven svg
585

óra kerákpáros bemutató

bubble svg
426

óra buborék bemutató

club members svg
678

óra aktív pihenőpark rendezvény

Profi rendezvény csapatunk oszlopos tagjai:


Nagy Gábor
Nagy Gábor

A csapat vezetője!

Tóth Péter
Tóth Péter

Triálshow bemutató

Harangi Dóra
Harangi Dóra

Buborékshow

Fekete Viktor
Fekete Viktor

Trial rider

Kérdésed van? Tedd fel!
Ugrás az oldal tetjére