Készítünk weboldalakat és foglalkozunk az online marketinggel

Online marketing

gabitiral.hu logo

Ezekkel is foglalkozunk még!

Cégünk nem csak sport bemutatókat szervez és bonyolít le hanem több lábon áll, mást is csinálunk! Társ vállalkozásként külsős segítséggel készítünk weboldalakat és teljes körűen foglalkozunk az online marketinggel. Furcsa lehet, hogy egy cég akik kerékpárokon ugrálva szórakoztatják a közönséget, este leül a számítógép elé és weboldalakat készít. Ez nem egészen így van! Mi közös erővel és akarattal dolgozunk egy másik vállalkozással akik kifejezetten ezzel foglalkoznak. Közösen, egyszóval megosztjuk a feladatokat és elkészítjük amit el kell. Mert 1 cégnem nem szabad 1 lábon állnia.

Főbb szolgáltatásaink:

 • Weboldal készítés:


  Modern és fiatalos weboldalakat készítünk 1-2 hetes határidőkkel. Azonban ha régies és öreges weboldalt szeretne az sem akadály. Mindenkinek az igényeire szabva készítjük el amit szeretne. Készítünk CMS rendszerben készült weboldalakat de saját fejlesztésű egyedi honlapokat is. Igazából ha weboldalról van szó akkor itt a referenciák azok amik meggyőzők lehetnek: Referenciáink.
 • Online marketing cégeknek:


  Minden ami internet! Ez egy komplex szolgáltatás ami mindent tartalmaz a keresőoptimalizálástól kezdve a tartalomírásig. Abban az esetben ha van egy vállalkozás vagy éppen egy hobby oldalunk de egy falunak a honlapja is lehet.. miért is ne? Szóval ha van egy weboldalunk akkor azt azért készítjük, hogy mások látogassák és ami a weboldal célja azt az aktivitást végezzék. Egy webáruháznál vásárlás, egy hobby oldalnál hozzászólások / beszélgetések, egy szolgáltatónál a szolgáltatása megrendelése, egy falunak vagy városnak a weboldalánál az ott lakók tájékoztatása. De! mi van akkor ha nincs látogató? Miért nincs? Hogyan lehet több? Ezt csináljuk mi, látogatót szerzünk…. Tovább: online marketing cégeknek.
 • Keresőoptimalizálás:


  Amikor van már egy weboldalunk és közösségi oldalunk, hirdetésünk is de mégsem értük még el azt amit szeretnénk? A google ingyenes keresőjében való megjelenéshez komoly szaktudás és erőforrás kell de aki ott keres az komolyan keres valamit. A keresőoptimalizálás egy olyan szolgáltatás ahol a kiválasztott szavakat jobb helyre emeljük a google ingyenes keresőjében…. Tovább: keresőoptomalizálás.
 • Link csere:


  Minél több barátunk van az interneten annál könnyebben megtalálnak minket az emberek. A linkcsere erre szolgál, mi ilyen barátságokat is kötünk. Tovább: link csere.

Mik azok a rendezvény programok amik érdekelnének? Az árajánlatkérés elküldése után legkésőbb 24 órával személyre szabottan elküldjük az árainkat!