🏁 12 féle szuper rendezvény program gabitrial.hu sport rendezvények.

12 féle szuper rendezvény program

gabitiral.hu logo

Színvonalas, többrétű 12 féle szuper rendezvény programra vágysz rendezvényedre: fesztiválokra, város vagy falunapokra?

Akkor nem is járhatnál jobb helyen! Tökéletes választás számodra a Gabitriál, extrém sport és egyéb rendezvényprogramjaival. Hogy mégis miért? Mert minden korosztály számára megfelel a programkínálatunk, és a látogatóink mindig különleges élményekkel gazdagodnak. Kedveled az aktív pihenést? Gyárts buborékot! Tekerj egyet a goldsprinttel! Lazulj a függőágyakban! Ezek mind-mind maradandó emlékek. Bárhol, bármilyen rendezvényen .

Nem is beszélve a látványos triálshow-bemutatónkról, amit egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni, hiszen hazánkban mind a mai napig egyedülálló, amit csinálunk. Erre különösen büszkék vagyunk, mivel a kerékpáros triálsport nem a legegyszerűbb sportág, mi mégis a legjobb show-t tudjuk nyújtani a közönségnek. Törekszünk a folyamatos megújulásra, mint hogy olyan elemekkel (emberek átugrása, a világon egyedülálló tűzugrás, több mint 2 méter magas pályaelemek) gazdagítjuk a műsorunkat, melyek nézőinknek egy életre szóló élményt adnak.

Számos egyéb rendezvényünk programjában segédeink rendkívül készségesen segítenek a kisebbeknek a buborékozásban, a gyermekek részére készített ügyességi akadálypálya sikeres teljesítésében és a Tik-tok reflexezésben. Elektromos buborékágyúink automatikusan buborékok ezreivel árasztják el a rendezvények helyszínét, ezzel fokozva a kellemes hangulatot.
rendezvény programok


A kitelepült mobil bringaszervizünkben ingyen elvégezzük az alapvető biztonsági feltételeknek megfelelő javításokat (lánc olajozása, fék és váltó beállítása, közlekedésbiztonsági ellenőrzés).

Látogass el weboldalunkra, csekkold le facebook oldalunk, és csemegézz a rengeteg pozitív visszajelzés és fényképeink között! Ígérem, nem fogsz csalódni! Szolgáltatásaink ízlés szerint, akár párosítva is igényelhetők a rendezvényeknek megfelelően.

Akár a nyugalom szigetét szeretnéd megvalósítani a rendezvényeden, akár egy látványos biciklis bemutatót, mi megvalósítjuk!

Mik azok a rendezvény programok amik érdekelnének? Az árajánlatkérés elküldése után legkésőbb 24 órával személyre szabottan elküldjük az árainkat!