Rendezvényprogramok

gabitiral.hu logo

Színvonalas többrétű rendezvény programokra vágysz rendezvényedre,fesztiválokra,város/falunapokra?

Akkor nem is járhatnál jobb helyen,tökéletes választás számodra a Gabitriál extrém sport és sok más rendezvény programjaival.

Hogy mégis miért? Minden korosztály számára megfelel a rendezvény programtárunk, és élményekkel dúsítjuk a látogatóink napját. Kedveled az aktív pihenést? Gyárts buborékot! Tekerj egyet a goldsprintel! Lazulj a függőágyakban! Ezek mind-mind maradandó emlékek. Bárhol bármilyen rendezvényen .

Nem is beszélve látványostriálshow bemutatónkról,amit egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni és hazánkban igen egyedülálló tevékenységnek számít a mai napig is,amire igen büszkék vagyunk mert a kerékpáros triál sport nem a legegyszerűbb sportág mi még is a legjobb show-t tudjuk adni.Törekszünk a folyamatos megújulásra, emberek átugrása a világon egyedül álló tűzugrás is a több mint 2 méter magas pályaelemek minden nézőnek egy éltre szóló élményt ad.

A sok más rendezvény programjainkban a segédeink rendkívül készségesen segítenek a kisebbeknek a buborékozásban, a gyermek ügyességi akadálypálya sikeres teljesítésében és a segwayezésben. Elektromos buborék ágyújaink automatikusan buborékok ezreivel árasztják el a rendezvények helyszínét ezzel fokozva a kellemes hangulatot.

És minden száj tátva marad! Nincs más dolgod keress minket gabitrial@gabitiral.hu e mail címen vagy a +36309155052-es telefonszámon!
about

A kitelepült mobil bringaszervizünkben ingyen elvégezzük az alapvető biztonsági feltételeknek megfelelő javításokat(lánc olajozás ,fék és váltó beállítása, közlekedés biztonsági ellenőrzés).

Látogass el weboldalunkra csak csekkold le facebook oldalunk, és csemegézz a rengeteg pozitív visszajelzés és fényképeink között. Ígérem nem fogsz csalódni! Szolgáltatásaink ízlés szerint akár párosítva is igényelhetők a rendezvényeknek megfelelően.

Akár egy nyugalom sziget tervezel akár egy látványos biciklis bemutatót,mi megvalósítjuk!

Árak

Infó

kerékpáros

Referenciánk

miles driven svg
502

óra kerákpáros bemutató

bubble svg
355

óra buborék bemutató

club members svg
615

óra aktív pihenőpark rendezvény

Profi rendezvény csapatunk oszlopos tagjai:


Nagy Gábor
Nagy Gábor

A csapat vezetője!

Tóth Péter
Tóth Péter

Triálshow bemutató

Harangi Dóra
Harangi Dóra

Buborékshow

Fekete Viktor
Fekete Viktor

Trial rider

Kérdésed van? Tedd fel!
Ugrás az oldal tetjére