🏁 12 féle szuper rendezvény program gabitrial.hu sport rendezvények.

12 féle szuper rendezvény program

gabitiral.hu logo

Színvonalas, többrétű 12 féle szuper rendezvény programra vágysz rendezvényedre: fesztiválokra, város vagy falunapokra?

Akkor nem is járhatnál jobb helyen! Tökéletes választás számodra a Gabitriál, extrém sport és egyéb rendezvényprogramjaival. Hogy mégis miért? Mert minden korosztály számára megfelel a programkínálatunk, és a látogatóink mindig különleges élményekkel gazdagodnak. Kedveled az aktív pihenést? Gyárts buborékot! Tekerj egyet a goldsprinttel! Lazulj a függőágyakban! Ezek mind-mind maradandó emlékek. Bárhol, bármilyen rendezvényen .

Nem is beszélve a látványos triálshow-bemutatónkról, amit egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni, hiszen hazánkban mind a mai napig egyedülálló, amit csinálunk. Erre különösen büszkék vagyunk, mivel a kerékpáros triálsport nem a legegyszerűbb sportág, mi mégis a legjobb show-t tudjuk nyújtani a közönségnek. Törekszünk a folyamatos megújulásra, mint hogy olyan elemekkel (emberek átugrása, a világon egyedülálló tűzugrás, több mint 2 méter magas pályaelemek) gazdagítjuk a műsorunkat, melyek nézőinknek egy életre szóló élményt adnak.

Számos egyéb rendezvényünk programjában segédeink rendkívül készségesen segítenek a kisebbeknek a buborékozásban, a gyermekek részére készített ügyességi akadálypálya sikeres teljesítésében és a Tik-tok reflexezésben. Elektromos buborékágyúink automatikusan buborékok ezreivel árasztják el a rendezvények helyszínét, ezzel fokozva a kellemes hangulatot.
rendezvény programok


A kitelepült mobil bringaszervizünkben ingyen elvégezzük az alapvető biztonsági feltételeknek megfelelő javításokat (lánc olajozása, fék és váltó beállítása, közlekedésbiztonsági ellenőrzés).

Látogass el weboldalunkra, csekkold le facebook oldalunk, és csemegézz a rengeteg pozitív visszajelzés és fényképeink között! Ígérem, nem fogsz csalódni! Szolgáltatásaink ízlés szerint, akár párosítva is igényelhetők a rendezvényeknek megfelelően.

Akár a nyugalom szigetét szeretnéd megvalósítani a rendezvényeden, akár egy látványos biciklis bemutatót, mi megvalósítjuk!

Árak

Infó

kerékpáros

Referenciánk

miles driven svg
1211

óra kerákpáros bemutató

bubble svg
563

óra buborék bemutató

club members svg
811

óra aktív pihenőpark rendezvény

Profi rendezvény csapatunk oszlopos tagjai:


Nagy Gábor
Nagy Gábor

A csapat vezetője!

Tóth Péter
Tóth Péter

Triálshow bemutató

Harangi Dóra
Harangi Dóra

Buborékshow

Fekete Viktor
Fekete Viktor

Trial rider


Mik azok a rendezvény programok amik érdekelnének? Az árajánlatkérés elküldése után legkésőbb 24 órával személyre szabottan elküldjük az árainkat!