Aktív pihenőpark

gabitiral.hu logo

Pihenjünk a természetben kényelmesen!

A Gabitriál aktív pihenőparkjának mobil, bárhol felállítható részei:
  • 6x3-as, szürke színű rendezvénysátrak
  • 5 darab függőágyállvány függőágyakkal, 6 darab babfotel, 4 darab bab lábtartó ülőke, 4 darab 2x2-es méretű fekete rendezvényszőnyeg.
  • Hangosítás (RCF professzionális technika), esti kiegészítő fények, szappanbuborék- készítő gép, sportjátékok (labdák: futball-labda, futball-labda amerikai futballhoz, röplabda, tollaslabda, frizbihez használható labda)


Rendezvényeken bárhol, bármikor egy óra alatt felállítható pihenési lehetőség, ahol a rendezvényre látogatók komfortos környezetben kapcsolódhatnak ki. Csoportok számára tréfás, ügyességi, csapatépítő vetélkedők helyszínének is tökéletes, igény szerinti összeállítással. A park kiegészíthető segwayezési lehetőséggel, goldsprint kerékpárokkal, kis buborékgéppel (igény szerint 2 nagy buborékgép, buborékmerítés).

Kellemes kikapcsolódás fesztiválokra, falu vagy városnapokra, gyermekrendezvényekre. Igazán hangulatos relaxálás babzsákfotelekkel, függőágyakkal, kellemes zenével, hangulatfénnyel, plédekkel és kellemes versekkel.
Aktív pihenő park

A legkisebbektől az idősebb korosztályig mindenki vágyik egy kis pihenésre, amire mi tökéletes lehetőséget biztosítunk. Ki ne vágyna egy kis kellemes ringatózásra a függőágyak nyugalmában? A picuroknak is szükségük van a rendezvényen nyugodt környezetre, hogy egy kis energiát gyűjtsenek, és gyakran előfordul, hogy el is szundikálnak pihenőparkunkban.

Aktív pihenőparkunkat ezért is ajánlom nyugodt szívvel mindenféle rendezvényre, hiszen az bármilyen környezetbe és tematikába igazán könnyen beilleszthető program.

Árak

Infó

kerékpáros

Referenciánk

miles driven svg
585

óra kerákpáros bemutató

bubble svg
426

óra buborék bemutató

club members svg
678

óra aktív pihenőpark rendezvény

Profi rendezvény csapatunk oszlopos tagjai:


Nagy Gábor
Nagy Gábor

A csapat vezetője!

Tóth Péter
Tóth Péter

Triálshow bemutató

Harangi Dóra
Harangi Dóra

Buborékshow

Fekete Viktor
Fekete Viktor

Trial rider

Kérdésed van? Tedd fel!
Ugrás az oldal tetjére