Aktív pihenő park gabitrial.hu sport rendezvények.

Aktív pihenőpark

gabitiral.hu logo

Pihenjünk a természetben kényelmesen!

A legkisebbektől az idősebb korosztályig mindenki vágyik egy kis pihenésre, amire mi tökéletes lehetőséget biztosítunk. Ki ne vágyna egy kis kellemes ringatózásra a függőágyak nyugalmában? A picuroknak is szükségük van a rendezvényen nyugodt környezetre, hogy egy kis energiát gyűjtsenek, és gyakran előfordul, hogy el is szundikálnak pihenőparkunkban.

Rendezvényeken bárhol, bármikor egy óra alatt felállítható pihenési lehetőség, ahol a rendezvényre látogatók komfortos környezetben kapcsolódhatnak ki. Csoportok számára tréfás, ügyességi, csapatépítő vetélkedők helyszínének is tökéletes, igény szerinti összeállítással. A park kiegészíthető Tik-tok reflexezési lehetőséggel, goldsprint kerékpárokkal, kis buborékgéppel (igény szerint 2 nagy buborékgép, buborékmerítés) és turmix bringával is.

Kellemes kikapcsolódás fesztiválokra, falu vagy városnapokra, gyermekrendezvényekre. Igazán hangulatos relaxálás babzsákfotelekkel, függőágyakkal, kellemes zenével, hangulatfénnyel, plédekkel és kellemes versekkel. A park esti fényei gyönyörűek!

  • Helyigény: 18m2-30 m2 ig igény szerint
  • Beltérben: igen, Kültéren :igen
  • Hangosítás: tartozék
  • Áram igény : 220v, 0.5 amper, 20 méter hosszabbítóval szállítjuk
  • Építési ideje: 60 perc
  • Bontás idő: 60 perc
Aktív pihenő park

Rendezvény programjaink árai Mennyibe kerül ez a rendezvény nekem?
Aktív pihenőparkunkat ezért is ajánlom nyugodt szívvel mindenféle rendezvényre, hiszen az bármilyen környezetbe és tematikába igazán könnyen beilleszthető program.

Az aktív pihenőpark részei:

- 6x3-as, szürke színű rendezvénysátor .napvitorlákkal

- 6 darab függőágyállvány függőágyakkal, 6 darab babfotel, 4 darab bab lábtartó ülőke, 4 darab 2x2-es méretű fekete rendezvényszőnyeg.

- Saját hangosítás mikrofonnal , esti kiegészítő fények, szappanbuborék- készítő gép, sportjátékok (labdák: futball-labda, futball-labda amerikai futballhoz, röplabda, tollaslabda, frizbihez használható labda)

Árak

Infó

kerékpáros

Referenciánk

miles driven svg
1211

óra kerákpáros bemutató

bubble svg
563

óra buborék bemutató

club members svg
811

óra aktív pihenőpark rendezvény

Profi rendezvény csapatunk oszlopos tagjai:


Nagy Gábor
Nagy Gábor

A csapat vezetője!

Tóth Péter
Tóth Péter

Triálshow bemutató

Harangi Dóra
Harangi Dóra

Buborékshow

Fekete Viktor
Fekete Viktor

Trial rider


Mik azok a rendezvény programok amik érdekelnének? Az árajánlatkérés elküldése után legkésőbb 24 órával személyre szabottan elküldjük az árainkat!