Aktív pihenő park gabitrial.hu sport rendezvények.

Aktív pihenőpark

gabitiral.hu logo

Pihenjünk a természetben kényelmesen!

A legkisebbektől az idősebb korosztályig mindenki vágyik egy kis pihenésre, amire mi tökéletes lehetőséget biztosítunk. Ki ne vágyna egy kis kellemes ringatózásra a függőágyak nyugalmában? A picuroknak is szükségük van a rendezvényen nyugodt környezetre, hogy egy kis energiát gyűjtsenek, és gyakran előfordul, hogy el is szundikálnak pihenőparkunkban.

Rendezvényeken bárhol, bármikor egy óra alatt felállítható pihenési lehetőség, ahol a rendezvényre látogatók komfortos környezetben kapcsolódhatnak ki. Csoportok számára tréfás, ügyességi, csapatépítő vetélkedők helyszínének is tökéletes, igény szerinti összeállítással. A park kiegészíthető Tik-tok reflexezési lehetőséggel, goldsprint kerékpárokkal, kis buborékgéppel (igény szerint 2 nagy buborékgép, buborékmerítés) és turmix bringával is.

Kellemes kikapcsolódás fesztiválokra, falu vagy városnapokra, gyermekrendezvényekre. Igazán hangulatos relaxálás babzsákfotelekkel, függőágyakkal, kellemes zenével, hangulatfénnyel, plédekkel és kellemes versekkel. A park esti fényei gyönyörűek!

  • Helyigény: 18m2-30 m2 ig igény szerint
  • Beltérben: igen, Kültéren :igen
  • Hangosítás: tartozék
  • Áram igény : 220v, 0.5 amper, 20 méter hosszabbítóval szállítjuk
  • Építési ideje: 60 perc
  • Bontás idő: 60 perc
Aktív pihenő park

Rendezvény programjaink árai Mennyibe kerül ez a rendezvény nekem?
Aktív pihenőparkunkat ezért is ajánlom nyugodt szívvel mindenféle rendezvényre, hiszen az bármilyen környezetbe és tematikába igazán könnyen beilleszthető program.

Az aktív pihenőpark részei:

- 6x3-as, szürke színű rendezvénysátor .napvitorlákkal

- 6 darab függőágyállvány függőágyakkal, 6 darab babfotel, 4 darab bab lábtartó ülőke, 4 darab 2x2-es méretű fekete rendezvényszőnyeg.

- Saját hangosítás mikrofonnal , esti kiegészítő fények, szappanbuborék- készítő gép, sportjátékok (labdák: futball-labda, futball-labda amerikai futballhoz, röplabda, tollaslabda, frizbihez használható labda)

Mik azok a rendezvény programok amik érdekelnének? Az árajánlatkérés elküldése után legkésőbb 24 órával személyre szabottan elküldjük az árainkat!