Páros kerékpárverseny gabitrial.hu sport rendezvények

Páros kerékpárverseny

gabitiral.hu logo

Minimális helyigény, csapatépítés!

Goldsprint – más néven páros kerékpárverseny – egy nagyon izgalmas, a világon a legkevesebb helyigényű gyorsasági amatőr kerékpárverseny, ahol a kerékpárok (okosbringák) egy talapzathoz erősítve fixen állnak, és a versenyzők azon ülve teljesítik mért időre az előre beállított távot. A verseny egy 3×3 méteres területen zajlik. Egy futam kb. egy percig tart.

Kis helyigénye és gyorsasága miatt bármilyen rendezvénybe beilleszthető a Goldsprint páros kerékpárverseny. A másik nagy előnye, hogy a bringák nincsenek fékezve nehézgörgőkkel, így bárki bárkivel tud versenyezni, és a távok mindenki által teljesíthetők. A verseny két fő részvételével zajlik, tetszőlegesen hosszú, virtuális pályán (100 m-től akár 5 km-ig is ). Számítógépes mért idő alapján, aki a leggyorsabban teljesíti a távot, az nyer! Ez a verseny pörgős és látványos, hiszen a számítógépen, a verseny közben is megjeleníthető eredmények kivetíthetőek, így a népes szurkolótábor is folyamosan tudja biztatni az épp bringán ülőket az aktív mozgásra. Ami lehet egy laza tekerés/vagy egy komoly verseny az indulók között.

Legyen az falunap, városnap, fesztivál, céges program, csapatépítő rendezvény, ez a műsor mindenhol jó buli! A program egy minimális helyigényű, pörgős és biztonságos verseny takar. A legjobb, akár beltéren is. Minden korosztálynak, kicsiknek és nagyoknak is egy izgalmas és érdekes program, ami egyben sikerélményt nyújt! A távok a nap végére összeadódnak, így külön közös célok is kitűzhetők.

A Goldsprint saját hangosítással és 102 cm-es képátlójú megjelenítéssel is rendelkezik, amit a helyszínen biztosítunk. Gyermekek már 150 cm-es magasságtól használhatják. Kültéri rendezvény esetén sátor fedés szükséges amit igény szerint biztosítunk. A páros kerékpárverseny egy egyedülálló, utánozhatatlan csapatépítő program céges rendezvényekre, és tökéletesen megállja a helyét falunapokon, fesztiválokon és városnapi rendezvényeken is! A legjobb beltéri sportprogramok egyike !
Páros kerékpárverseny

Rendezvény programjaink árai Mennyibe kerül ez a rendezvény nekem?
  • Helyigény: 3m x 3m
  • Beltérben is tökéletesen megvalósítható
  • Hangosítás: nem igényel
  • Áram igény: 220v, 0.5 amper, 20 méter hosszabbítóval szállítjuk
  • Építési ideje: 30 perc
  • Bontás idő: 30 perc

Árak

Infó

kerékpáros

Referenciánk

miles driven svg
1211

óra kerákpáros bemutató

bubble svg
563

óra buborék bemutató

club members svg
811

óra aktív pihenőpark rendezvény

Profi rendezvény csapatunk oszlopos tagjai:


Nagy Gábor
Nagy Gábor

A csapat vezetője!

Tóth Péter
Tóth Péter

Triálshow bemutató

Harangi Dóra
Harangi Dóra

Buborékshow

Fekete Viktor
Fekete Viktor

Trial rider


Mik azok a rendezvény programok amik érdekelnének? Az árajánlatkérés elküldése után legkésőbb 24 órával személyre szabottan elküldjük az árainkat!