Páros kerékpárverseny

gabitiral.hu logo

Minimális helyigény, nagy versenyek, csapatépítés!

Goldsprint – más néven páros kerékpárverseny – egy nagyon izgalmas, a világon a legkevesebb helyigényű gyorsasági amatőr kerékpárverseny, ahol a kerékpárok (okosbringák) egy talapzathoz erősítve fixen állnak, és a versenyzők azon ülve teljesítik mért időre az előre beállított távot. A verseny egy 3×3 méteres területen zajlik. Egy futam kb. egy percig tart.

Kis helyigénye és gyorsasága miatt bármilyen rendezvénybe beilleszthető a Goldsprint páros kerékpárverseny. A másik nagy előnye, hogy a bringák nincsenek fékezve nehézgörgőkkel, így bárki bárkivel tud versenyezni, és a távok mindenki által teljesíthetők. A verseny két fő részvételével zajlik, tetszőlegesen hosszú, virtuális pályán (100 m-től akár 5 km-ig is ). Számítógépes mért idő alapján, aki a leggyorsabban teljesíti a távot, az nyer! Ez a verseny pörgős és látványos, hiszen a számítógépen, a verseny közben is megjeleníthető eredmények kivetíthetőek, így a népes szurkolótábor is folyamosan tudja biztatni az épp bringán ülőket az aktív mozgásra. Ami lehet egy laza tekerés/vagy egy komoly verseny az indulók között.

Legyen az falunap, városnap, fesztivál, céges program, csapatépítő rendezvény, ez a műsor mindenhol jó buli! A program egy minimális helyigényű, pörgős és biztonságos verseny takar. A legjobb, akár beltéren is. Minden korosztálynak, kicsiknek és nagyoknak is egy izgalmas és érdekes program, ami egyben sikerélményt nyújt!

Ki csinálja nálunk a páros kerékpárverseny bemutatókat?

Nagy Bence páros kerékpárverseny

Fiatal kora ellenére egy rendkívül megbízható szakember, aki minden helyzetben feltalálja magát.
Nagy Bence
Páros kerékpárverseny

Ami még fontos a páros kerékpárversennyel kapcsolatban:

  • A távok a nap végére összeadódnak, így külön közös célok is kitűzhetők.
  • A Goldsprint saját hangosítással és 102 cm-es képátlójú megjelenítéssel is rendelkezik, amit a helyszínen biztosítunk.
  • Gyermekek már 150 cm-es magasságtól használhatják.
  • Helyigény 3x3 méter
  • Összeállítási idő 30perc, bontási idő 30 perc
  • Kültéri rendezvény esetén sátor fedés szükséges amit igény szerint biztosítunk.


A páros kerékpárverseny egy egyedülálló, utánozhatatlan csapatépítő program céges rendezvényekre, és tökéletesen megállja a helyét falunapokon, fesztiválokon és városnapi rendezvényeken is! A legjobb beltéri sportprogram!

Árak

Infó

kerékpáros

Referenciánk

miles driven svg
585

óra kerákpáros bemutató

bubble svg
426

óra buborék bemutató

club members svg
678

óra aktív pihenőpark rendezvény

Profi rendezvény csapatunk oszlopos tagjai:


Nagy Gábor
Nagy Gábor

A csapat vezetője!

Tóth Péter
Tóth Péter

Triálshow bemutató

Harangi Dóra
Harangi Dóra

Buborékshow

Fekete Viktor
Fekete Viktor

Trial rider

Kérdésed van? Tedd fel!
Ugrás az oldal tetjére