Páros kerékpárverseny

gabitiral.hu logo

Minimális helyigény, nagy versenyek, csapatépítés!

A Goldsprint-más néven páros kerékpár verseny– egy nagyon izgalmas a világon a legkevesebb helyigényű gyorsasági amatőr kerékpárverseny, ahol a kerékpárok-okosbringák-egy talapzathoz erősítve fixen állnak és a versenyzők azon ülve teljesítik mért időre az előre bealított távot. A verseny maga egy 3×3 méteres területen zajlik egy-egy futam kb. 1 perc időtartamban .Helyigénye és gyorsasága miatt bármilyen rendezvénybe beilleszthetővé teszik a goldsprint páros kerékpár versenyt. A másik nagy előnnyé hogy bringák nincsenek fékezve (nehézgörgőkkel) így bárki bárkivel tud versenyezni a távok mindenki által teljesíthetők. A verseny két fő részvételével, tetszőleges hosszú virtuális pályán folyik (100métertől akár 5km-ig is ) Számítógépes mért idő alapján, aki leggyorsabban teljesíti a távot, az nyer! Ez a verseny pörgős és látványos hiszen a számítógépen a verseny közben is megjeleníthető eredményeket kivetíthetőek így a népes szurkoló tábor is folyamosan tudja bíztatni az épp bringán ülőket bíztatva őket az aktív mozgásra. Ami lehet egy laza tekerés vagy egy komoly verseny az indulók között.

Legyen egy falunap, városnap, fesztivál, céges program, csapatépítő rendezvény, ez a műsor mindenhol jó buli! A program minimális helyigényű pörgős és biztonságos verseny. A legjobb akár beltéren is. Minden korosztály számára kicsiknek és nagyoknak is sikerélmény izgalmas érdekes program!

A páros kerékpárverseny egy egyedülálló utánozhatatlan csapatépítő program céges rendezvényekre és tökéletesen megállja a helyét falunap, fesztivál és városnap rendezvényeken is! A legjobb beltéri sportprogram!

Páros kerékpárverseny

Ami még fontos a páros kerékpárversennyel kapcsolatban:

  • A távok a nap végére összeadódnak így külön közös célok is kitűzhetők.
  • A verseny alatt díjazhatók a napi összesített eredmények alapján az indulók, ez alapján akár mindig fel lehet kérni a résztvevőket rekord döntésre, amit külön kisebb díjjal jutalmazhatunk.
  • A goldsprint saját hangosítással és 102cm-es képátlójú megjelenítéssel is rendelkezik, amit a helyszínen térítésmentesen biztosítunk.
  • Gyermekek már 150cm magasságtól használhatják.

Árak

Infó

kerékpáros

Referenciánk

miles driven svg
502

óra kerákpáros bemutató

bubble svg
355

óra buborék bemutató

club members svg
615

óra aktív pihenőpark rendezvény

Profi rendezvény csapatunk oszlopos tagjai:


Nagy Gábor
Nagy Gábor

A csapat vezetője!

Tóth Péter
Tóth Péter

Triálshow bemutató

Harangi Dóra
Harangi Dóra

Buborékshow

Fekete Viktor
Fekete Viktor

Trial rider

Kérdésed van? Tedd fel!
Ugrás az oldal tetjére