Páros kerékpárverseny gabitrial.hu sport rendezvények

Páros kerékpárverseny

gabitiral.hu logo

Minimális helyigény, csapatépítés!

Goldsprint – más néven páros kerékpárverseny – egy nagyon izgalmas, a világon a legkevesebb helyigényű gyorsasági amatőr kerékpárverseny, ahol a kerékpárok (okosbringák) egy talapzathoz erősítve fixen állnak, és a versenyzők azon ülve teljesítik mért időre az előre beállított távot. A verseny egy 3×3 méteres területen zajlik. Egy futam kb. egy percig tart.

Kis helyigénye és gyorsasága miatt bármilyen rendezvénybe beilleszthető a Goldsprint páros kerékpárverseny. A másik nagy előnye, hogy a bringák nincsenek fékezve nehézgörgőkkel, így bárki bárkivel tud versenyezni, és a távok mindenki által teljesíthetők. A verseny két fő részvételével zajlik, tetszőlegesen hosszú, virtuális pályán (100 m-től akár 5 km-ig is ). Számítógépes mért idő alapján, aki a leggyorsabban teljesíti a távot, az nyer! Ez a verseny pörgős és látványos, hiszen a számítógépen, a verseny közben is megjeleníthető eredmények kivetíthetőek, így a népes szurkolótábor is folyamosan tudja biztatni az épp bringán ülőket az aktív mozgásra. Ami lehet egy laza tekerés/vagy egy komoly verseny az indulók között.

Legyen az falunap, városnap, fesztivál, céges program, csapatépítő rendezvény, ez a műsor mindenhol jó buli! A program egy minimális helyigényű, pörgős és biztonságos verseny takar. A legjobb, akár beltéren is. Minden korosztálynak, kicsiknek és nagyoknak is egy izgalmas és érdekes program, ami egyben sikerélményt nyújt! A távok a nap végére összeadódnak, így külön közös célok is kitűzhetők.

A Goldsprint saját hangosítással és 102 cm-es képátlójú megjelenítéssel is rendelkezik, amit a helyszínen biztosítunk. Gyermekek már 150 cm-es magasságtól használhatják. Kültéri rendezvény esetén sátor fedés szükséges amit igény szerint biztosítunk. A páros kerékpárverseny egy egyedülálló, utánozhatatlan csapatépítő program céges rendezvényekre, és tökéletesen megállja a helyét falunapokon, fesztiválokon és városnapi rendezvényeken is! A legjobb beltéri sportprogramok egyike !
Páros kerékpárverseny

Rendezvény programjaink árai Mennyibe kerül ez a rendezvény nekem?
  • Helyigény: 3m x 3m
  • Beltérben is tökéletesen megvalósítható
  • Hangosítás: nem igényel
  • Áram igény: 220v, 0.5 amper, 20 méter hosszabbítóval szállítjuk
  • Építési ideje: 30 perc
  • Bontás idő: 30 perc

Mik azok a rendezvény programok amik érdekelnének? Az árajánlatkérés elküldése után legkésőbb 24 órával személyre szabottan elküldjük az árainkat!