Kötélegyensúly sport rendezvény gabitrial.hu

Kötélegyensúly

gabitiral.hu logo

Minden korosztálynak nagyszerű szórakozás! A SLACKLINE vagyis a kötélegyensúly, a dinamikus egyensúlyozás művészete!

Hasonló a cirkuszban látott akrobatikus kötéltánchoz, csak ehhez nem kell egyensúlyozó pálca. Játék, művészet, ügyesség, egyensúly, légzés, kikapcsolás, koordináció, meditáció. Mindezt együtt a SLACKLINE biztosítja. Nehéz manapság a fiatalokat kicsalogatni a szabadba és egy kis mozgásra bírni. E remek sport, hobbi, kikapcsolódással megvalósítható mindez. A mai mobiltelefonok uralta világban egyre kevesebb időt szán a mozgásra az emberek nagy része. Többszöri rendezvényeinken látni véltük pozitív hatását a SLACKLINE-nak, egyfajta versengés bontakozik ki a kipróbálók körében, ki jut el a legtovább a kötélen.

Egy biztos, aki kipróbálja, könnyen a hatása alá kerül, a mobiltelefon ugyan még mindig a kézben, de egészen más dolog miatt, ami nem más, mint a Selfie. Gyere! próbáld ki, és csinálj egy menő selfiet a haveroknak, vagy ha gondolod fel is vesszük videóra az egész mutatványt. A SLACKLINE az egyensúlyozás művészete. Alapvető eleme a két fix pont közé kifeszített heveder(gurtni), mely bizonyos fokú dinamikus nyúlási képességgel rendelkezik. Nem kell más hozzá csak egy kis bátorság, hogy kipróbáld. Kicsiknek és nagyoknak, minden korosztálynak nagyszerű szórakozást és kikapcsolódást nyújt a SLACKLINE. A használata számos pozitív hatást gyakorol a testre és a lélekre. Javítja a koncentrációs készséget, a koordinációs képességeket és fejleszti az egyensúly érzéket is. A változatos mozgáskoordináció igénybe veszi az egész testet, ezáltal a kötélen végzett gyakorlatok erősítik az izmokat és az ízületeket.
Kötélegyensúly

Az egyensúly fejlesztése gyermekkorban és idős korban egyaránt fontos! Az egyensúlyérzék fejlesztése növeli a koncentrációs képesség hatásfokát is. A jó térérzékelés segíti a bonyolultabb mozgások biztonságos elvégzését és a váratlan sérülések elkerülését. Az egyensúlyérzék fejlődése és a koncentráció fokozása minden emberre jótékony hatással van, ezért a SLACKLINE mind önmagában, mind kiegészítő sportágként is alkalmazható. Kiváló csapatépítő céges rendezvényekre, családi napra, falunapra, fesztiválokra, gyermeknapi programokra.

Mik azok a rendezvény programok amik érdekelnének? Az árajánlatkérés elküldése után legkésőbb 24 órával személyre szabottan elküldjük az árainkat!